Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oulu Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oulu Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oulu Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Oulu Lentokenttä
Autonvuokraus Oulu Lentokenttä – Aulo Aasmaa

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee 15 km lounaaseen Oulun. Bussit Oulun lentokentältä ja lentokentälle joka 20 minuuttia arkisin. On 7 eri yritystä, jotka vuokraavat autoja lentoasemalla on Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent, Sixt, Tran Vell ja Scandia Rent.

Vuonna 2008 802569 matkustajaa vieraili Oulun lentoasema on toiseksi suurin lentoasema Suomessa. Pääterminaalin laajennetaan ja uusittu ja suunnitelma on, että se valmistuu vuoden 2011 aikana. Se on enemmän kuin kymmenen päivittäistä lentoa Helsinkiin Oulusta, ja se toimii useita tilauslentoja lentokentältä KreikkaTurkki, Kanarian saaret jne.

Oulun lentoasema on yksinkertainen valikoima kahviloita ja ravintoloita. Muut tilat ovat verovapaita, perhehuoneita ja VIP huoneita. Vihiluoto Hotel-Airport Hotel sijaitsee 3 km päässä lentokentältä.