Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Helsinki Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Helsinki Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Helsinki Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä
Autonvuokraus Helsinki Lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentoasema on 19 km pohjoiseen Keski- Helsingin, 5 km päässä Vantaalta.Bussit välillä lentoaseman ja Helsingin, joka kestää noin 40 minuuttia.On 5 autovuokraamo lentoasemalla, joka sijaitsee käytävällä välillä terminaalien. Nämä ovat Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Vuonna 2008 12.589.400 matkustajia kävi Helsinki-Vantaalla on suurin Suomessa. Helsingin voi lentää suoraan 120 kohteeseen ympäri maailmaa, se on lentokenttä, joka on toiseksi eniten kohteita kartalla Pohjois-Euroopassa. Se on rakennettu vuonna 1952 kesäolympialaisia. Se on pääkonttori Air Suomessa Finnair, Blue 1 ja Finncomm Airlines ja on kansallinen ja kansainvälinen terminaali.

Helsinki-Vantaalla on hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Muita mukavuuksia ovat apteekki, langaton internet, lasten leikkipaikka, konferenssikeskus ja matkailuneuvonta. Lentokentällä on kaksi hotellia lentoasemalla, Scandic Gateway Hotel ja Hilton Helsinki-Vantaa Airport Hotel.