Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Maarianhamina Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maarianhamina Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maarianhamina Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Maarianhamina Lentokenttä
Autonvuokraus Maarianhamina Lentokenttä

Maarianhaminan lentoasema (MHQ) sijaitsee Jomalan noin 3 km päässä Maarianhaminasta saarella Ahvenanmaalla.Ei ole mitään julkista liikennettä Maarianhaminan ja lentoaseman niin taksit ovat hyvä vaihtoehto. Lentokentällä on 2 autovuokraamo hetkellä Europcar ja Hertz.

62110 matkustajia kävi lentokentällä 2008. Maarianhaminan lentoasema on pääkonttori Air Åland, joka on useita päivittäisiä lentoja Helsinkiin ja Tukholmaan. Turku Air lentää päivittäin suomalainen Turussa.

Maarianhaminan lentoasema on thaimaalainen ravintola, joka tarjoaa myös kafémat ja matkailu-ja tax-free-myymälä. Ahvenanmaa on EU: n ulkopuolella vero rajoja, ja voit ostaa tullitta tavaroita, vaikka yksi on etukäteen Suomessa. Ei ole hotelleja lentoasemalla.