Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kotka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kotka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kotka miniopas

Autovuokraamo Kotka
Autonvuokraus Kotka

Kotka, joka on Suomen’s toiseksi vilkkain satama sijaitsee Suomenlahden Suomi – suulla joen Kymmene.Kaupunki, joka on kauppa oikeudet vuodesta 1879, on 55694 asukasta (2008). Jos tänään Kotka sijaitsee, oli 1700-luvun lopulla rakennettu suuri linnoitus – Ruotsin Sund. Nykyään jäänteitä linnoitus Kotkan ö kaupungin ulkopuolella.

Niistä nähtävyydet Kotkassa, on aika erityinen akvaario, joka sisältää ainoastaan kaloja, jotka elävät makeanveden Suomi – Kotka Maretarium. Muuten kaupunki on useita kauniita puistoja – ja sinun on Sapokan vesipuisto erikseen mainita.

Meren läheisyys merkitsee, että enemmän kaupungin nähtävyydet ovat merenkulun yhteydessä. Tärkein näistä on Maritime Center Vellamo – suuri museon sisältää museo ja Suomen sjøhistoriske Kymmene Valley Museum. Rakennukset, jonka pinta-ala 15000 km2, on merkki kokeellisen suomalaisia arkkitehtejä Ilmari Lahdelma.

Erittäin suosittu kesätapahtuma on festivaali ”Kotkan meripäivät” – ja konsertteja, regatta ja monia muita kulttuurisia osatekijöitä.

Lähin suuri lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentokentälle pääkaupungin ulkopuolella, Helsinki, noin 130 km länteen Kotkassa.