Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rauma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rauma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rauma miniopas

Autovuokraamo Rauma
Autonvuokraus Rauma

Rauma (ruots. Rauma), joka sijaitsee länsirannikolla eteläosassa Suomi – välillä Pori (ruots. Björn Borg) ja Turku (ruots. Åbo).Kaupunki kuuluu maiseman Satakunnan ja on noin. 40000 asukasta (2010). Rauma – vanha merenkulku kaupunki – tuli kaupunki vuonna 1442, mutta jo 1300-luvulla, oli Fransiskaaniluostari ja katolinen kirkko täällä.

Old Town (sairas Rauma / Vanha Rauma) on juuret ulottuu keskiajalle ja koostuu hyvin säilynyt ja yhtenäinen puurakennuksia. Piiri on Rauman tärkein matkailukohde – ja se on Unescon maailmanperintökohde listalla vuodesta 1991.

Rauma on muuten tunnetaan monista musiikkifestivaaleilla – useimmat niistä tapahtuu kesällä. Yksi tunnetuimpia on Rauman Festivo (klassinen musiikki), Rauma Summer Jazz, Blues ja Rauman RMJ Festival (rock). On syytä myös Blue Sea Film Festival Film Festival.

Lähimmät lentokentät ovat Porissa (Pori) lentokentältä, noin. 50 km pohjoiseen Rauman (on lentoyhteys Helsinki ) ja Turku (Åbo) International Airport, noin. 90 km etelään Rauma.