Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Turku Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Turku Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Turku Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Turku Lentokenttä
Autonvuokraus Turku Lentokenttä

Turku (TKU) sijaitsee 4 km pohjoiseen Turun Suomessa. Bussit kulkevat noin joka 20 minuutin välillä lentoaseman ja Turun. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Avis, Europcar, Scandia Rent, Toyota puhdas, Budget, Hertz ja Sixt.

Noin 320 000 matkustajaa vieraili Turun lentoasema vuosittain tehden viides suurin lentoasema Suomessa lukumäärällä matkustajia.
Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali suunniteltu lavkostfly, myös Wizz Air lentää Budapestiin, Gdanskiin, Riiassa ja Varsovassa.Yhdessä matkaa noin 15 eri Euroopan kohteisiin Turun lentoasemalta.

Turun lentoasema on ravintola, kahvila, tullitta ja lahjatavarakauppa. Muita palveluja ovat pankin, vauva / perhe-ja VIP-lounge. Ei ole hotellin lentoasemalla.