Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rovaniemi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rovaniemi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rovaniemi miniopas

Autovuokraamo Rovaniemi

Autonvuokraus Rovaniemi

Rovaniemi on kaupallinen ja kulttuurinen keskus Suomen pohjoisin maisema, Lappi. Kaupunki, joka toimii myös Lapin yliopiston, on 59353 asukasta (2008). Vaikka Rovaniemen kirkko jo keskiajalta lähtien, eikä City Trading oikeudet vuoteen 1960 saakka. Se oli todellakin kaupunkien rakennusten paikan päällä, mutta useimmat rakennukset poltettiin saksalaiset vuonna 1944.

Kun 2 World War II, uusi keskus, joka sijaitsee yhtymäkohta Kemijoen ja Ounasjoen tavata, jonka on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Alvar Aallon (1898-1976). Hän vastaa myös useita kaupungin julkisia rakennuksia: Kaupungintalo (City Hall), kaupunginkirjasto ja Lappiahuset   (Joka taloa teatteri).Monumentaalinen rakennus Rovaniemellä riittää kuitenkin, kulttuuri-ja kongressikeskus Arcticum, rakennettu vuonna 1992, suunnitellut tanskalainen arkkitehtitoimisto.

Rovaniemi on muuten tunnettu Joulupukin kotikaupungissa. Koko kahden tonttu maa (huvipuistot Joulupukin teema):   Santa Park ja Joulupukin Pajakylä – molemmat sijaitsevat vain pohjoiseen Kemijoen.Puoli miljoonaa kävijää tänne vuosittain vain käydä Santa Claus (jultomten / Joulupukki).

Myös hiihto Ounasvaaran aivan kaupungin on nähtävyys, joka vetää turisteja talvella.

Rovaniemen lentoasema on paikallinen lentokenttä, joka on määrä charter – sekä säännölliset lennot Helsingistä.

Suomi