Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tampere

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tampere sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tampere miniopas

Autovuokraamo Tampere

Autonvuokraus Tampere

Tampere (ruots. Tampere), sen 211544 asukasta (2009), Suomen on toiseksi suurin kaupunki.Se sijaitsee Lounais osa maasta – ja on hallinnollinen keskus maisema Pirkanmaan (ruotsiksi: Birka Land). Tampereen perusti Ruotsin kuningas Kustaa III vuonna 1779. Kaupungin ruotsinkielinen nimi (Tampere) tulee sen sijainti vesiputous välillä järvien ja Pyhäjärven Näsijärvi.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Tampereen taidemuseon kaupungin keskustassa. Haara Tämän Muumilaaksossa (Muumilaakso) – perustuu Tove Janssonin tunnetuin lastenkirjoista. Se sijaitsee arkkitehtonisesti mielenkiintoinen Pääkirjasto Metso.

Muuten, huvipuisto Särkänniemen mainittu, jossa lisäksi eri ratsastaa ja vuoristorataa on myös planetaario, akvaario, delfinaario, eläintarha ja taidemuseo.Puistossa on myös Pohjoismaiden korkein torni – Näsinneula (168 m) – ja ravintola yläreunassa.

International Airport Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee 13 km lounaaseen keskustasta.

Suomi