Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Porto Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Porto Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Porto Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Porto Lentokenttä
Autonvuokraus Porto Lentokenttä

Aeroporto Internacional Dr. Francisco de Sá Carneiro (OPO) tunnetaan myös Aeroporto de Pedras Rubras tai Porton lentoasema ja sijaitsee 11 km kaupungin ulkopuolelle Porto. Francisco Sá Carneiro nimi on Portugalin pääministeri, joka kuoli lento-onnettomuudessa vuonna 1980. Bussit välillä lentoaseman ja Porto, ja siellä on metroasema lähellä lentokenttää. Nämä yritykset, jotka vuokraavat autoja AA Castanheira / Talousarvio, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, Budget, National Car Rental ja Sixt.

Vuonna 2008 4.534.829 matkustajat lentoasemalla, ja se on kolmanneksi suurin Portugalissa. Porton lentoasema palvelee 11 eri lentoyhtiöiden lentävät noin 30 kansainväliseen kohteeseen. Peruskirjan reitit lisätään.

On useita kahviloita lentoasemalla sekä ravintoloita ja baareja. Lisäksi verovapaan on hyvä valikoima kauppoja tuotteiden kanssa Pohjois-Portugalissa. Lentoasema on myös langaton internetyhteys, ATM, posti apteekki, kokous-ja business-huonetta ja hieronta. Ei ole hotelleja lentoasemalla.