Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tomar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tomar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tomar miniopas

Autovuokraamo Tomar
Autonvuokraus Tomar

Tomar on kaupunki Santarem alueella Keski- Portugalissa. 15000 asua kaupungissa, joka sijaitsee noin. 100 km koilliseen Lissabonin.

Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu päämaja maan temppeli Phoenix Lord of 1200-luvulla. Siksi Tomar myös joitakin tärkeimpiä temppeli monumentit Euroopassa.Lords Temple on haudattu Santa Maria do Olivial kirkko 1300. Tomar kaunis vanha kaupunki on tullut luostarin linnan alapuolella Cristo. Convento de Christo oli rakennettu 1100-1600-luvulla, ja siksi eri tyylejä. Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Tomar synagoga on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista.Se on myös juutalainen museo. Kirkko São João Baptista sijaitsee kaupungin ja on useita taiteellisia yksityiskohtia, kuten goottilainen oviaukko, ja maalauksia yksi parhaista renessanssin taiteilijoita, Gregorio Lopes.

Lentokenttä Aeroporto de Lissabon sijaitsee noin 130 kilometrin päässä ja kestää noin tunnin ja puoli ajaa.