Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Setubal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Setubal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Setubal miniopas

Autovuokraamo Setubal
Autonvuokraus Setubal

Setubal on kaupunki 30 km somligger kaakkoon Lissabonin joen Sado päättyi Baia de Setubal. Kaupunki on lähellä Arrabida National Park ja vuoret Serra da Arrábidan.117000 asukkaat asuvat tärkeä satamakaupunki.

Setubal on tunnettu kalastukseen perinteitä ja sardiineja. Kaupunki oli keskellä maan kalastusalan alussa 20-luvulla, mutta suurin osa tehtaista on suljettu tänään.Matkailu on ottanut. Arrabida National Park on useita kauniita rantoja ja maisemia. Vuonna Sado-joen turistit näkevät dolfinkoloni. Troia niemimaa tarjoaa rantoja ja luksusressorts. Castelo de São Philip, linnoitus 16-1700 n sijaitsee joen, ja on nyt luksushotelli. Suurin historiallisessa rakennuksessa Setubal, Jeesus luostari, 1915-1600 on goottilainen tyyli. Kirkko Sao Julião Gothic portaali, kiinnostaa myös. Lähes kaikki vanhat rakennukset kaupunki tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1531 ja 1755.

Lentokenttä Aeroporto de Lissabon on 34 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Setubal.