Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Braga

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Braga sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Braga miniopas

Autovuokraamo Braga
Autonvuokraus Braga

Braga on Portugalin viidenneksi suurin kaupunki, ja 45 kilometriä koilliseen Porton Cávado laaksossa Minhon alueella.Braga, ympäröivät vallit ja on 175000 asukasta.Sisältää lähiöissä, kaupungin väkiluku on 826000.

Braga oli luultavasti perustivat foinikialaiset, ja on ikivanha kulttuurinen ja uskonnollinen keskus. Roomalaiset kutsuivat kaupunkia Bracara Augusta, mikä tarkoittaa viehättävä rakennuksia.Kukkulalle kaakkoon kaupungin kirkko Bom Jesus do Monte, joukko pyhiinvaeltajia parvi täällä joka vuosi. Nykyinen kirkko on rakennettu vuonna 1722. Täällä on köysirata. Kaupungin katedraali on vuodelta 1100. Katedraali, Igreja de Bom Jesus de Monte useat maan kuuluisin uskonnollinen patsaita ja aarteita, ja on yksi maan kuuluisimmista nähtävyyksistä. Edessä katedraali on vähintään 1776 toimiin. Valokuva-museo, Museu da Imagem, Portugalin suurin kokoelma kuvia on myös täällä.

Porton Francisco konepaja Sa Carneiro lentokenttä on 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Braga.