Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oeiras

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oeiras sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oeiras miniopas

Autovuokraamo Oeiras

Autonvuokraus Oeiras

Oeiras on kunta länsiosassa Lissabonissa sijaitsee Tejo hirvi.Kaupunki Oeiras on yksi tiheimmin asuttu Portugalissa .Oeiras keskus on 35000 asukasta, kun koko kunta on koti yhteensä 170000 asukasta.

Oeiras on ehkä parhaiten tunnettu Estoril Open, osa ATP turnauksen, joka kokoaa yhteen maailman tennis matala Estorilin tuomioistuin Keski vuosittain. Sen historia juontaa juurensa 1208, kun kristityt tulivat pohjoisesta sijoittautua Portugaliin. Oeiras kunta perustettiin vuonna 1759 Marquis Pombal, vain maanjäristyksen jälkeen vuonna 1755. Marquise rakennettu palatsi läänin Oeiras, jossa suuri kivi portaat, patsaita, laatat ja kauniit puutarhat kaskadeja ja vesijohdot. Oeiras kuului aikaisemmin linnoituksen rannikolla. Vuonna entinen ruutitehtaan 1600-luvulta on kulttuurinen Fabrica da Polvora.

Lissabonin Aeroporto de Lissabon sijaitsee 17 kilometrin päässä keskustasta Oeiras.

Suomi