Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Beja

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Beja sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Beja miniopas

Autovuokraamo Beja

Autonvuokraus Beja

Beja sijaitsee sisämaassa, 135 km kaakkoon Lissabonin .Beja sijaitsee kansallispuiston Parque Natural do Vale do Guadiana. Tässä on Portugalin sotilastukikohta.23000 asukkaat asuvat kaupungin, kun taas lähiöissä on 35000 asukasta asuu Beja.

Beja oli jo tärkeä kaupunki muinaisina aikoina sekä Rooman keisari Julius Caesar nimettiin kaupungin Pax Julia 48 e-Kr. Päälle mäen linna, joka rakennettiin vuonna 1300 kuningas Diniz valtaansa rauniot Roman linnoitus. Se on torni marmoria, ja sen 40 metriä on Portugalin korkein. Nykyisin linna taloa pieni sotilaallinen museo.Vuonna entinen Fransiskaaniluostari vuodelta 1459, löydämme museo Museu da Rainha D. Leonor. Se on kaunis rakennus on goottilainen tyyli, jossa kokoelma flaami, espanja ja portugali mestariteoksia 15-1800.

Faro lentokentälle on 112 km päässä ja Lissabon Aeroporto da Portela 140 km etäisyydellä Beja.

Suomi