Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Faro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Faro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Faro miniopas

Autovuokraamo Faro

Autonvuokraus Faro

Faro on kaupunki Algarvessa, on Portugalin etelärannikolla. 46000 asua kaupungissa, joka on myös syytä Algarven pääkaupungin, Atlantin.

Faro on hyvä tukikohta Algarveen. Kaupungissa on kaunis vanha mukulakivisiä kaupunki, Centro Historico, 1800-luku Portugalin innoittamana arkkitehtuuria. Kaupungin valloitti maurien 1249 ja oli piispana vuonna 1577, tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1755. Faro on useita museoita, kuten etnografinen museo ja juutalainen kulttuurikeskus, joka juontaa juurensa 1851.

From Faro on veneretkelle Rio Formosan luonnonpuistoon, joka ulottuu rajan yli Espanjaan .Se on koti monille linnuille kuten haikarat ja flamingoja Vuonna Faro on myös Praia de Faro on useita kilometrejä pitkä. Ei ole yllättävää, sillä keskus Algarven, kaupunki on vilkas yöelämä.

Faron lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometrin päässä keskustasta Rio Formosan luonnonpuistoon.

Faro, sekä Lissabonin suosituin kohde autonvuokraus Portugali .Halpavuokraauto.fi autonvuokraus tarjoaa enemmän paikkoja kaupungin Faro, kuten Faro Airport.

Suomi