Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Faro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Faro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Faro miniopas

Autovuokraamo Faro
Autonvuokraus Faro

Oletko lähdössä lomalle Portugalin Faroon ja tarvitset vuokra-autoa? Kun vuokraat auton Farosta, sinulla on mahdollisuus tutustua Algarven maakuntaan omassa tahdissasi. Tarjolla on useita jännittäviä kohteita, joissa vierailla. Kun varaat vuokra-autosi ennen saapumistasi, säästät sekä aikaa että rahaa ja sinulla on mahdollisuus löytää juuri sinun budjetillesi sopiva auto. 

Yleistä tietoa Farosta

Faro sijaitsee Atlantin valtameren rannalla Algarven maakunnassa Portugalin Etelä-rannikolla, ja sitä pidetään Algarven pääkaupunkina. Kaupungissa on 46 000 asukasta. 

Farosta käsin on helppoa tutustua Algarven maakuntaan. Farossa on kaunis historiallinen keskusta, ”Centro Histórico”, joka on taidonnäyte 1800-luvun portugalilaisesta arkkitehtuurista. Maurit valloittivat kaupungin vuonna 1249, ja se tuli piispan toimipaikaksi vuonna 1577. Faro kuitenkin tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1755. Tänä päivänä uudelleen rakennetussa Farossa on useita museoita, muun muassa etnografinen museo ja juutalainen kulttuurikeskus, joka on vuodelta 1851. 

Farosta lähtee veneretkiä Ria Formosaan, luonnonpuistoon, joka ulottuu rajan yli Espanjaan. Alue on koti monille lintulajeille, kuten haikaroille ja flamingoille. Farossa on lisäksi useita kilometrejä pitkä ”Praia de Faro” -ranta. Ei ole myöskään yllättävää, että kaupungissa on vilkas yöelämä, sillä onhan kyseessä Algarven keskus. 

Faron lentokenttä sijaitsee 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, lähellä Ria Formosan luonnonpuistoa. 

Yhdessä Lissabonin kanssa Faro on suosituin autonvuokrauskohde Portugalissa. Tarjoamme autonvuokrauspalveluita useissa paikoissa Faron kaupungin keskustassa ja myös Faron lentokentällä. 

Lentokenttä

Kansainvälinen Aeroporto de Faro (FAO) sijaitsee 6 kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Aivan saapumishallin ulkopuolelta löydät useita autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Goldcar, Europcar, Guerin ja Enterprise. 

Noin 13 kilometriä Farosta itään sijaitsee suosittu Ria Formosan luonnonpuisto. Alueella on ainutlaatuinen rannikkolaguuni, ja se on lintuharrastajien paratiisi. 

Ajovinkkejä

Faro on täydellinen tukikohta lyhyiden tai pidempien päiväretkien tekemiseen alueella ja myös muualla Portugalissa. Algarven alue tunnetaan kutsuvien hiekkarantojensa lisäksi kauniista kallionmuodoistaan ​​ja kristallinkirkkaasta vedestään. Pienet kylpylä- ja turistikaupungit sijaitsevat peräkkäin koko rannikon matkalla. Vuokra-autolla voit löytää suosikkipaikkasi omaan tahtiisi. 

On myös erittäin yleistä ajaa rajan yli espanjalaiseen kaupunkiin Sevillaan, joka sijaitsee 199 kilometriä itään Farosta. Ajomatka sinne kestää noin kaksi tuntia. Tämä espanjalainen suurkaupunki sisältää peräti kolme rakennusta, jotka on listattu UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Lukuisten nähtävyyksien lisäksi Sevilla tarjoaa myös upeita ostosmahdollisuuksia. 

Mikäli haluat käydä Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa, se sijaitsee 280 kilometriä Farosta pohjoiseen. Lissabon on kaunis suurkaupunki, jossa on sekoitus uutta ja vanhaa arkkitehtuuria. Pääkaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten Belém-torni, 117 metrin korkuinen Kristuksen patsas sekä Alfaman vanha asuinalue, joka on lähellä ”São Jorgen” 1500-luvulta peräisin olevaa linnaa. 

Liikenne

Portugalissa on hyvin kehittynyt korkeatasoinen tieverkosto. Ajotyyli on kuitenkin hiukan aggressiivisempi kuin Suomessa, ja suurissa kaupungeissa ajaminen voi toisinaan olla hieman kaoottista ja stressaavaa. 

Sesonkiaikana voi olla vaikea löytää vapaata parkkipaikkaa Faron keskustasta. Hyvä vinkki on ajaa pysäköintihalliin, joka sijaitsee ”Avenida 5 de Outubro” -kadun varrella. 

Lisäksi ”Largo de São Franciscon” lähellä sijaitsevalla alueella, hieman keskustan eteläpuolella, sijaitsee ilmainen pysäköintialue, josta on vain 13 minuutin kävelymatka keskustaan.