Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alcobaca

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alcobaca sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alcobaca miniopas

Autovuokraamo Alcobaca
Autonvuokraus Alcobaca

Alcobaça sijaitsee 80 kilometriä pohjoiseen Lissabon on Estremadura maakunnassa Portugalissa. Kaupungissa on 15000 asukasta, kun taas lähiöissä ovat 55000 asukasta. Alcobaca on tullut laaksojen välissä jokien Alcoa ja Baca, joka myös antoi nimen kaupunkiin.

Alcobaca on tunnettu sen kuuluisan sistersiläismunkki luostari Santa Maria, joka on Portugalin suurin kirkko. Luostari on Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Se perustettiin alun perin Dom Afonso Henriques Portugalin ensimmäinen kuningas vuonna 1152 Tässä on Portugalin vanhin kuninkaalliset haudat, mukaan lukien hauta kuningas Pietari ja hänen rakastajattarensa, Ines de Castro. Kun Napoleonin joukot miehittivät maan 1810, luostari oli riisuttu kaikki sen historiallisia aarteita, mukaan lukien hänen kuuluisa kirjasto. Luostarin jännittynyt laajalle alueelle, ja maataloudessa otettiin käyttöön. Tämä johti Alcobaca tänään on yksi Portugalin suurimmista hedelmäntuottajat. Alueen keittiö on tunnettu sen makeisia, joista tunnetuin on Pao de lo kakku.

Lissabonin Aeroporto de Portela Airport on 86 km päässä Alcobaça keskustasta.