Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Viseu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Viseu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Viseu miniopas

Autovuokraamo Viseu
Autonvuokraus Viseu

Viseu on kaupunki sijaitsee Beira Altan vuoristot Serra da Estrela ja Serra do Caramulo. Noin 80 kilometriä kaakkoon Porto. Viseu asukasluku on 61000 asukasta.

Viseu on historiallinen keskusta, joka on hyvin säilynyt ja mukulakivisiä katuja ja paljon muuta. Kaupungissa on useita palatseja renessanssin ja barokin ajan.Katedraali Viseu on yksi hienoimmista lajissaan Portugalissa ja se sijaitsee Adro da SE rokokoo kirkon Misericordia kaupungin korkein vuori.Historiallinen Cava de Viriato oli tärkeä sotilaallinen linnake Roman ja Visigothic kertaa.Viseu on myös modernia arkkitehtuuria, joen Pavian on hyvin ostoskeskus Palacio do Gelo, joka on jäähalli, urheilupaikkoja, ravintoloita ja elokuvateatteri. Vanha markkinoilla Rua Formosan pitää näyttelyitä ja konsertteja siellä. Viseu on useita museoita ja Fontelo Park on vininstitutt.

Porto Sa Carneiro Airport Fraciso on lähimpänä, alle kaksi tuntia autolla, noin 130 mailin päässä.