Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mirandela

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mirandela sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mirandela miniopas

Autovuokraamo Mirandela
Autonvuokraus Mirandela

Mirandela on kaupunki sisämaassa itään Porto, joka sijaitsee joen Tuas.Lähes 11000 asua kaupungissa, joka on myös kutsuttu puutarhakaupunki.

Kaunis kaupunki on useita festivaaleja. Heinäkuussa kunnioittaen Nossa Senhora do Amparo jota lysprosesjon kynttilät ja ilotulitus, joka on alueen näyttävin. Miranda on myös tunnettu paikallista ruokaa, jonka tiedetään tuomioistuimelle perinteiset makkarat, alheiras. Ympäröivä alue, kuten tyypillinen kylä, Romeu, on ehdottomasti vierailun arvoinen. Joka kesä kaupunki isännöi EM-jet ski-joen Tua.

Lähin lentokenttä on Aeorporto do Porto 127 km päässä.