Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ilha Terceira

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ilha Terceira sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ilha Terceira miniopas

Autovuokraamo Ilha Terceira
Autonvuokraus Ilha Terceira

Terceira on yksi suurimmista saaristokohteisiin Azorien SLOM länsipuolella sijaitseva Portugalin Atlantin.Saarella asuu noin 60000 asukasta, joista 21000 asuu pääkaupungissa, Angra do Heroismo. Praia da Vitoria on toiseksi suurin kaupunki tiettyä kokoa saarella, joka on Naton tukikohta.

Angro do Heroismo, luultavasti vuodelta 1450, ja sen historiallinen keskusta ja vanha saatana osa Unescon maailmanperintöluetteloon. Keskellä kaupunkia on kirkkoIgreja da Nossa Senhora da Guia, jossa merenkulkija Vasco da Gaman veli Paulo da Gama on haudattu.From toukokuu-syyskuu on päivittäin härkätaisteluista saarella. Monte Brasilia on linna, jossa neljän kilometrin muuri, joka suojaa saari.

Lentokenttä Teiceira sijaitsee Lajes, lähellä Praia da Vitoria, noin 18 kilometrin päässä Angra do Heroismo. Tämä on myös Yhdysvaltain armeijan tukikohta vieressä siviililentoasema.