Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Guarda

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Guarda sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Guarda miniopas

Autovuokraamo Guarda

Autonvuokraus Guarda

Guarda on Portugalin korkein.Guarda sijaitsee koilliseen maan Serra da Estrela-vuoristoon 1056 metriä merenpinnan yläpuolella. Kaupungissa on 31000 asukasta.

Guarda perustettiin vuonna 1199 kuningas Portugalin Sancho 1, maan toiseksi kuningas. Samana vuonna kaupungin katedraali, SE da Guarda alkoi, kun kaupunki tuli piispanistuin. Useimmat nykypäivän katedraali on peräisin 1540. Pina kappeli renessanssityyliin, on peräisin samalta ajalta. Se rakennettiin alun perin hautausmaa João de Pin, rahastonhoitaja kappeli. Kirkon alttari alkaen 1550 on muotoiltu kiven kuvanveistäjä Joao de Ruao. Ympäröivällä alueella Guarda, useita raunioita ja linnoja, jotka muodostavat puolustuksen järjestelmä kuningaskunta sekä kolme lähikaupunkeihin: Trancoso, Almeida ja Castelo Rodrigo lukien Valikoima Serra da Estrela on hyvät hiihto matkailijoita.

Lissabonin Aeroporto da Portela on lähin lentokenttä ja sijaitsee 142 km päässä kaupungin Guarda.

Suomi