Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lissabon Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lissabon Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lissabon Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lissabon Lentokenttä

Autonvuokraus Lissabon Lentokenttä

Lisbon Portela Airport (LIS) sijaitsee 7 km luoteeseen Lissabonin reitin A1 välillä Lissabonin ja Porton .Lentokenttäkuljetus kulkee Lissabonin ja lentokentän.Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla on AA Castanheira / Talousarvio, Auro vuokraus, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, National / Alamo ja Sixt.

13.626.358 matkustajia kävi Lissabonin lentokentältä vuonna 2008, joka on Portugalin suurin lentokenttä. Se on päätukikohta TAP Portugali, joka on yritys, joka lentää eniten kohteisiin sekä SATA International, Portugalin ja White Airways. Viime aikoina lentokentällä on tehty suuri remontti, ja terminaali 2 on aivan uusi.

On tyydyttävä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja Lissabonin lentokentältä, vaikka tax-free-myymälä ei ole erityisen suuri. Lentoasema on myös pankki, posti, useita business lounge, kokoustilat, langaton internetyhteys sekä ensiapu-toimisto. Ei ole hotelleja lentoaseman tärkeimmän, Radisson SAS Hotel Lissabon.

Suomi