Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Almancil

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Almancil sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Almancil miniopas

Autovuokraamo Almancil

Autonvuokraus Almancil

Almancil on pieni kylä aivan pohjoiseen Faron on Algarven rannikolla, kaukana etelässä Portugali .Almancil Loulé sijaitsee maakunnassa, ja on 9000 asukasta.

Almancil on lomakeskus, lämmin ilmasto ja tiedetään olevan lähellä resorts Quinta do Lago ja Vale do Lobo. Almancil on vierailun arvoinen saalis Capela de São Lourenço de Matos, pieni kappeli, joka on koristeltu joitakin parhaita esimerkkejä 1800-luvun azulejos vuonna Portugalissa .Noin kappeli talot on pitänyt charmia ja tyypillisen vanhan Algarve, ja siellä on myös taidegalleria. Almancil, on hyvät mahdollisuudet ostaa perinteisiä laattoja. Almancil on myös Estadio Algarve, joka hyväksyttiin vuonna jalkapallon EM-jalkapallo 2004. Toistot Louletano DC ja SC isänsä joka päivä.

Lähin lentokenttä on Faron lentokentälle , yhdeksän kilometrin päässä keskustasta Almancil.

Suomi