Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Santarem

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santarem sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santarem miniopas

Autovuokraamo Santarem

Autonvuokraus Santarem

Santarem sijaitsee 76 km koilliseen Lissabonin .30000 ihmistä asuu kaupungissa, kun kunta on yhteensä Santarem 64000 asukasta. Santarem sijaitsee Tejo-joen kulkee 1234 metriä pitkä silta Santarem.

Santarem on ehkä parhaiten tunnettu Portugalin premier keskus härkätaistelun, joka tavoittaa suurimman korkeuksiin aikana maan suurin maataloustuotteiden messuilla kesäkuussa. Santarem tunnetaan myös Roman Scalabicastrum. Se oli luultavasti roomalaiset, jotka perustivat kaupungin 200-300-luvulla. Kaupungissa on useita historiallisia rakennuksia eri arkkitehtonisia tyylejä. Kirkko Sao Joao de Alporao julkisivu vuodelta 1100 on nyt arkeologinen museo. Se oli rakennettu 12-1300 ja temppeliherrat. Castle Porta do Sol sijaitsee kukkulalla joen ja on mukava puutarha on upeat näkymät. Jotkut seinät jäljellä. Santarem on nykyaikainen museo ajan välineiden CABAC torni.

Lentokenttä Aeroporto de Lissabon sijaitsee 63 km päässä Santarém kaupunki.

Suomi