Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Albufeira

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albufeira sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albufeira miniopas

Autovuokraamo Albufeira
Autonvuokraus Albufeira

Albufeira sijaitsee 30 km luoteeseen Faro on Algarven rannikolla Etelä- Portugalissa. 20000 asukkaat asuvat kalasatama, joka on yksi Portugalin premier lomakohteet.

Albufeira on tunnettu rannoistaan ja viehättävä vanha kaupunki kapeine katuineen ja valkoista taloa. Rannalla tarjoaa värikkäitä kalastusaluksia toisin sininen meri.Kalastajat edelleen rannikon rantoja he ovat tehneet vuosisatojen ajan rinnakkain turistien aurinkoa. On Albufeira rannat, vierailijat voivat mennä vesihiihtoa, purjelautailua, kalastusta tai lähteä ratsastamaan. Albufeira on vilkas yöelämä ”Strip”. Rannalta on hyvä näköala kaupungin Albufeira ja kallioita. Muita nähtävyyksiä ovat luola Xorino, joka oli piilopaikka vuonna 1300. Autolla voit myös saavuttaa ”maailman loppu”, Cabo Sao Vicente, Euroopan äärimmäinen lounaaseen.

Faron lentokenttä sijaitsee 26 kilometrin päässä Albufeira.