Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Peniche

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Peniche sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Peniche miniopas

Autovuokraamo Peniche
Autonvuokraus Peniche

Peniche on pieni kunta pohjoiseen Lissabon, Atlantin rannikolla.28000 asukkaat asuvat kunnassa, 15000 heistä keskustassa.

Peniche on tunnettu pitkät rannat ja aktiviteetteja, kuten surfing, kite surfing ja purjelautailu. On olemassa hyviä aaltoja. Supertubos on yksi nopein ja tehokkain aallot Euroopassa. Berlenga saarten rannikolla Peniche, kuuluu kunnille. Saaret olivat osa maailman ensimmäinen luonnolliset alueet, jotka oli suojattu tila. Kesällä on lautalla Peniche. Peniche on ollut tärkeä kalastajakylä vuosisatoja, ja satama perinteisille tuulimyllyjä, kirkot ja rannat ovat innoittaneet taiteilijoita kuten Maurice Boitel.Stone muodostuminen Nau dos Corvon rannikolla Peniche on maamerkki.

Lissabonin Aeroporto de Lissabon sijaitsee 67 km päässä.