Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aveiro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aveiro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aveiro miniopas

Autovuokraamo Aveiro
Autonvuokraus Aveiro

Aveiro on kaupunki sijaitsee 60 km etelään Porto suulla Rio Vouga.74000 asukkaat asuvat kanava kaupungin Aveiro, joka tunnetaan myös Portugalin Venetsia. 55000 heistä asuu kaupungin keskustassa.

Aveiro on oma gondolbåt, moiceiro, joka kulkee pitkin kaupungin lukuisista kanavista.Niitä on perinteisesti käytetty kerätä merilevää. Kaupungissa on hyvä sekoitus art nouveau-rakennusten ja kalastajakylä taloja. Mutta se rannikko Aveiro ja hiekkarannat São Jacinto, Barra ja Costa Nova joka vetää eniten matkailijoita kaupunkiin.Rannikolla, joka tunnetaan myös nimellä Silver Coast, on suuria mahdollisuuksia surfing, ja leija. Paikalliset surf ohittaa vuokrata laitteet. On myös mahdollisuuksia purjehtia Costa Nova, tai meloa kajakilla.

Porto Sa Carneiro Airport Francisco konepaja, joka tunnetaan myös nimellä Aeroporto do Porto on vilkkain lentoasema, joka sijaitsee noin 67 kilometrin päässä keskustasta.