Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pombal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pombal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pombal miniopas

Autovuokraamo Pombal
Autonvuokraus Pombal

Pombal on kunta Portugalin länsirannikolla etelään Porto. 18000 elävät Pombal, kun paikallisjuna väkiluku 59000 asukkaiden täällä.

Se oli johtaja Knights, Dom Gualdim Pais joka määräsi luomista Pombal palatsi 1200-luvulta, ja se on noin linna kaupunki on kasvanut. Vuonna 1800 sai Markiisi Pombal rakennettu useita hallintorakennuksia. Vuodesta Pombal, se on helppo kiertää alueilla ympäri Serra de SICOS, sen luolat, ja tyypilliset kylät tuottaa juustoa ja kakkuja sekä veneet, kuten huopia, korit, keramiikka ja kudonta. Toinen nähtävyys, rannat, vierailija voi löytää tarkistamalla metsässä Mata Nacional do Urso.

Aeroporto da Portela in Lissabon on lähin lentokenttä on 133 km päässä Pombal.