Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vilamoura

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vilamoura sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vilamoura miniopas

Autovuokraamo Vilamoura
Autonvuokraus Vilamoura

Vilamoura on yksi Portugalin tärkeimmistä matkailualueilla välillä Albufeira ja Faro on Algarven etelärannikolla.Vilamoura sijaitsee 266 km päässä Lissabonin ja 14,3 miljoonaa länteen Faron rannikolla.Tour alue kuuluu Quarteira, joka on 20000 asukasta.

Vilamoura on suuri turistkomplets kanssa marina, golf-Akatemiassa kuusi golfkenttää, kasinot, yökerhot, tennishalli, rannalta ja 4 ja 5 tähden hotellit. Se on peräti kuusi golfkenttää ja venesataman mahtuu yli 1000 venettä. Roman rauniot Cerro da Vila Vilamoura keskustassa, tulee sata vuotta e. Kr, ja edelleen uiminen monimutkainen mosaiikki ja suolaisen veden säiliöt. Ne sisältävät myös hautajaiset torneja ja laiturit roomalaisten aikana. Vilamoura on myös ratsastuskeskus, ja vierailijat voivat tehdä veneretken nähdä luolia pitkin rannikkoa ja kalastus syvänmeren kalastus tai sukellus.

Faron lentokenttä on lähin lentokenttä, noin 14 miljoonaa pois.