Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Amadora

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amadora sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amadora miniopas

Autovuokraamo Amadora

Autonvuokraus Amadora

Amadora on lähiö luoteeseen Lissabonissa. Amadora on kunta 176000 asukkaiden yhdessätoista seurakunnissa. Kun ala vain ulottuu 24 km, on Portugalin tiheimmin asuttua aluetta.

Castelo de São Jorge, joka on yksi Lissabonin tärkeimpiin nähtävyyksiin, sijaitsee korkeus korkein vuori Amadora. Se on vuodelta 200 jKr Kr. Arkeologiset kaivaukset ovat osoittaneet, että kreikkalaiset, roomalaiset, arabit, ja karthagolaiset olivat täällä. Vuonna 1147 oli ensimmäinen kuningas Portugali , Dom Afonso Henriques linna maurit.Siellä kuningas Dom Manuel saanut Vasco da Gama, kun hän tuli takaisin, kun hänen ensimmäinen matkansa Intiaan ja maan ensimmäinen näytelmänsä oli kirjoittanut Gil Vicente.Vuonna 1910 se julistettiin kansalliseksi monumentiksi. Joka vuosi haltijat kansainvälinen komedia festivaali järjestetään Amadora.

Lennot Lissabon Aeroporto da Portela , joka sijaitsee yhdeksän kilometrin päässä keskustasta.

Suomi