Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Montijo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montijo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montijo miniopas

Autovuokraamo Montijo

Autonvuokraus Montijo

Montijo on kaupunki noin 20 kilometriä itään Lissabonin Tejojoen rannalla.26000 asua kaupungissa, kun taas 41000 asuu kunnassa Montijo.

Alue oli Portugalin kuningas sotilaallista järjestystä Santiago de Espada, joka valvoi Palmela linna 1200-luvulla. Montijo kutsuttiin Aldeia Galega vuoteen 1930 asti.Vuonna 1600 väkiluku kasvoi merkittävästi, koska ihmiset asettunut tänne, jotta olisi mahdollista muuttaa joen navigointi. Montijo on vahvat perinteet Festa Brava, festivaali rohkea, jossa härkätaistelun olennaisena osana. Kaupunki järjestää myös festivaalit, kuten St. Peter’s festivaali, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa.

Lissabonin Aeroporto da Portela on 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Loures.

Suomi