Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lissabon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lissabon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lissabon miniopas

Autovuokraamo Lissabon
Autonvuokraus Lissabon

Etsitkö vuokra-autoa Lissabonista? Säästät sekä aikaa että rahaa varaamalla vuokra-autosi ennen lähtöä. Monet matkustajat suosivat vuokra-autonsa noutamista lentokentältä, mutta auton nouto kaupungin keskustasta on myös mahdollista, jos se on suunnitelmiisi sopivampi vaihtoehto. Vuokra-autolla Lissabonissa sinulla on vapaus tehdä miellyttävä päiväretki ja / tai lyhyitä retkiä alueelle – kaikki omassa tahdissasi. 

Yleistietoa Lissabonista

Lissabon on Portugalin pääkaupunki ja maan suurin kaupunki. Se sijaitsee Tejo-joen suulla Atlantilla ja on myös Portugalin suurin satamakaupunki. Kaupungissa ja sen esikaupunkialueilla on yhteensä 2,9 miljoonaa asukasta, keskustassa asuu näistä 680 000 asukasta. Lissabon sijaitsee seitsemällä kukkulalla joen vieressä. 

Yksi Lissabonin maamerkeistä on ”Cristo Rei”, Kristuksen patsas, samanlainen kuin Rio de Janeirossa. Patsas on 100 metriä korkea ja tarjoaa hyvän näkymän kaupunkiin. Mahtavat näkymät löydät myös nousemalla ”Santa Justa” -hissin huipulle. Lissabonissa on useita kauniita historiallisia rakennuksia. Jotkut tunnetuimmista ovat ”Belém”-torni vuodelta 1521 ja ”Mosteiro dos Jerónimos” -luostari vuodelta 1496. Molemmat ovat parhaimpia esityksiä manueline-arkkitehtuurityylistä. Lisäksi ne ovat päässet mukaan Unescon maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön luetteloon johtuen niiden suuresta merkityksestä Portugalin keksintöjen kultakaudella. 

Meiltä löytyy laaja valikoima kaikkiin budjetteihin sopivia vuokra-autoja Lissabonissa. Joitakin vuokrattavista autoistamme ovat muun muassa Toyota Avensis, Volkswagen Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo ja Mercedes Minibus. Kaikkien vuokra-autojemme hinnat sisältävät ilmaiset kilometrit. 

Lentokenttä

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä on Lissabonin Portelan lentokenttä (LIS), joka sijaitsee 5 kilometriä pohjoiseen kaupungin keskustasta. Lukuisilla hyvin tunnetuilla autovuokraamoilla on toimipisteet lentokentällä – niiden joukkoon kuuluvat Avis, Hertz, Goldcar ja Enterprise. 

Vuokra-autojen hinnat ovat Lissabonissa yleensä alhaisemmat kuin Suomessa ja polttoaine on halvempaa. 

Liikenne

Ajaminen Lissabonin keskustassa voi kuitenkin olla kaoottinen ja stressaava kokemus. Ajotyyli on melko erilainen kuin suomalainen. Lisäksi vapaan parkkipaikan löytäminen voi olla varsin haastavaa. Hyvä ratkaisu on pysäköidä aivan keskustan ulkopuolelle ja hyödyntää julkista liikennettä lopun matkan aikana. 

Vinkkejä autolla ajamiseen

Vuokra-auto tarjoaa mahdollisuuden nähdä mahdollisimman paljon Portugalia, ja etäisyydet ovat myös kohtuullisia. Lissabon sijaitsee 280 kilometriä pohjoiseen kuuluisasta Faron turistikohteesta Algarven rannikolla maan eteläosassa, ja Espanjan pohjoisrajalle kertyy matka noin 400 kilometriä. 

Suosittu vaihtoehto on ajaminen kauniiseen Sintran kaupunkiin, joka sijaitsee 33 kilometrin luoteeseen Lissabonista. Sintra tunnetaan romanttisesta arkkitehtuuristaan ja on listattu Unescon maailmanperintöluettelossa. Täällä voi tutustua korkean vuoren huipulla sijaitsevan Moor-linnan ”Castelo dos Mouros” -raunioihin. Linna rakennettiin alun perin 700-luvulla. 

Atlantin rannikon tuntumassa – noin 12 kilometriä Sintrasta länteen – voidaan ajaa jollekin alueen monista kutsuvista rannoista, esimerkiksi kauniille ”Praia Grande” -rannalle. Se tunnetaan loistavista surffausmahdollisuuksistaan, kuten myös muista vesiurheilulajeista. Praia Granden alueelta löytyy useita vaihtoehtoja pysäköimiseen, ja aivan pysäköintialueen tuntumasta löytyy pieniä lahjakauppoja, kahviloita ja rantabaareja. 

Toinen uimapaikkavaihtoehto on ajaa Costa de Caparican pikkukaupunkiin, joka sijaitsee vain 17 kilometriä Lissabonista. Loputtomat valkoiset hiekkarannat ovat kutsuva paikka ottaa aurinkoa ja kokeilla vesiurheilumahdollisuuksia. Alue on myös erittäin turistiystävällinen, sillä lähellä sijaitsee kahviloita, baareja ja ravintoloita. Ranta-alueella on myös useita surffauskouluja.