Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lissabon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lissabon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lissabon miniopas

Autovuokraamo Lissabon

Autonvuokraus Lissabon

Lissabon on Portugalin pääkaupunki ja suurin kaupunki. Lissabon sijaitsee Tejo-joen suiston ja Atlantin valtameren ja on maan suurin satamakaupunki. Kaupungissa on 2,9 miljoonaa asukasta kuten lähiöissä, mutta keskustassa asuu 680000 asukasta. Lissabon sijaitsee seitsemällä kukkulalla joen yläpuolella.

Yksi Lissabonin maamerkeistä, katso Cristo Rei, Kristus-patsas, joka muistuttaisi Rio de Janeirossa. Patsas on 100 metriä pitkä, ja tästä on hyvä näköala kaupunkiin.Toinen mahdollisuus nousta korkea on otettava köysiradan tai hissi Santa Justa. Lissabonissa on monia historiallisia ja kauniita rakennuksia, yksi kuuluisimmista on Belémin torni 1521, ja luostari Mosteiro dos Jerónimos vuodesta 1496, sekä parhaita esimerkkejä rakennusten tyyliin käsikirja. Ne ovat myös Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperinnön suojelemisesta, koska tärkeitä he olivat Portugalissa oppdagelsestid.

Lissabonin lentokentältä, Aeroporto da Portela Portela sijaitsee Sacavém noin 10 kilometriä pohjoiseen Lissabonista.

Halpavuokraauto.fi on laaja valikoima vuokra-autoja Lissabonin makuun talousarvioon. Osa autoista me palkkaamme myös Toyota Avensis, Volkswagen Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo ja Mercedes Pikkubussi. Kaikki hinnat autonvuokraus sisältyy rajoittamaton kilometrimäärä.

Suomi