Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Vila Do Conde

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vila Do Conde sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vila Do Conde miniopas

Autovuokraamo Vila Do Conde

Autonvuokraus Vila Do Conde

Vila do Conde rannikkokaupunki, joka on 27 kilometriä pohjoiseen Porto suulla joen Ave.26000 asuu kunnassa sijaitsevan Douro Litoral alueella. Seurakunnat ja Azurara arvore menossa väestöstä 32000.

Vilao do Conde perustettiin vuonna 1318 ja uudelleen vuonna 1778. Vuonna luostarin Santa Clara on haudattu kaupungin perustajat, Dom Afonso Sanches, poika kuningas Dinis ja hänen vaimonsa Dona Teresa Martins. Abbey suihkulähde oli vettä viisi kilometriä pitkä avedukt joka on rakennettu vuonna 1800. Paljon on vielä tänään, ja siellä on myös useita vanhoja kirkkoja ja kaunis goottilainen oviaukko. Kaupunki on keskus pitsi tuotantoon. Kaupunki kukoisti 15-1600, jolloin se oli maan laivanrakennus keskustasta. Kaupungissa on useita hienoja rantoja ja vilkasta yöelämää naapurikaupunkiin Povoa de Varzim.

Porton Francisco konepaja Sa Carneiro lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä.

Suomi