Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tavira

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tavira sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tavira miniopas

Autovuokraamo Tavira
Autonvuokraus Tavira

Tavira on kalastajakylä ja itäosassa Algarven rannikko Portugalin etelärannikolla, lähellä rajaa Espanjaan joki Gilão päättynyt.Silta Roman kertaa joen Gilão sitoo kaksi osaa yhdessä Tavira sijaitsee 30 kilometriä itään Faron ja 160 km länteen Sevillassa.25000 ihmistä asuu kunnassa.

Tavira on viehättävä kalastajakylä, joka pidetään lähes 3000 vuotta vanha. Kaupungissa on useita rakennuksia ja rakenteita eri-ikäisiä, ja oli satama mukaan lukien Foinikialaisten ja roomalaisten. Kirkon Santa Maria do Castelo rakennetaan, jos se kerran oli moskeija, ja tässä piilee hauta Dom Paio Peres Correian ja hänen temppeliherrat. Kaupungin kauniit valkoiset rannat ovat pitkiä, ja muutaman minuutin päässä on saari Ilha de Tavira on hiekkadyynejä. Tavira on monia baareja, ravintoloita ja kauppoja. Vuonna Parque Natural da Ria Formosa, näkee flamingo, kattohaikara ja muut linnut.

Faron lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä keskustasta Tavira.