Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sines

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sines sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sines miniopas

Autovuokraamo Sines
Autonvuokraus Sines

Sinesissa pieni kaupunki noin 160 km etelään Lissabon Alentejon rannikon.Sinesissa osa kansallispuistoa Alentejo sijaitsee kalliolla. 14000 ihmistä asuu Sines.

Sen historia ulottuu roomalaisten aikana, jolloin se oli nimeltään sinus.

Linnan mäki oli rakennettu kuningas Pedro, joka aloitti sen 1362 Sines on ehkä parhaiten tunnettu siitä, syntymäpaikka Vasco da Gama, joka oli syntynyt juuri tässä linnassa. Vuoteen 1970 oli kalastajakylä pitkä historia. Se on suuri venesatama, joka on ainoa asia, välillä Setubal ja Algarvessa. Naapurimaa kaupunki Porto Covo on mukava rantaviivaa.Joka kesä, FMM Sines, maailman musiikin festivaali järjestetään Sines. Se kiinnittää tuhansien fanien ja muusikoiden vuosittain.

Lentokenttä Aeroporto de Lissabon sijaitsee noin 95 kilometrin päässä.