Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Faro Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Faro Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Faro Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Faro Lentokenttä
Autonvuokraus Faro Lentokenttä

Faron lentokentälle (FAO) sijaitsee 4 km länteen Faro ja on tärkein lentokenttä Algarvessa Etelä Portugalissa. Bussit välillä lentoaseman ja Faro. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla, Auto Jardim, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Guerin / Guérin Lda ja autonvuokraus Aurigacrom.

5.447.200 matkustajaa vieraili Faron lentokentälle vuonna 2008, ja se on toiseksi vilkkain lentoasema Portugalissa. Se on erittäin tärkeä perusta edullisia, ja päätukikohta Ryan Air.

Faron lentokenttä on hyvä valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. From huhtikuu-lokakuu on avoin kahvila ja terassi. Muita palveluja ovat pankki, posti, business center ja Matkailutoimisto. Lähin hotelli on Ibis Faro 2 km päässä lentokentältä.