Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Funchal Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Funchal Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Funchal Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Funchal Lentokenttä
Autonvuokraus Funchal Lentokenttä

Madeira Funchal (FNC) todetaan virallisesti Santa Catarina lentokenttä sijaitsee Santa Cruz, 16 km koilliseen Funchalin vuonna Portugalissa. Bussit kulkevat noin tunnin välein lentokentän ja Funchalin. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla, Auto Jardim, Avis, Drive Autonvuokraus, Europcar, Hertz ja Rodavante.

2.448.574 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Se oli aikoinaan tunnettu sen hyvin lyhyt kiitorata välillä jyrkät vuoret, mutta kun se oli rakennettu, koska se voitti Outstanding Structures-palkinto, joka on eräänlainen insinöörien Oscar. On suoria lentoja Madeira moniin Euroopan kohteisiin, mutta monet niistä ovat kausittaisia.

Lentokentällä on hyvä ostos, täältä voi ostaa paikallisia tuotteita, kuten käsitöitä, nahkatuotteita, aurinkolasit ja muoti. On noin 7 eri baareja, kahviloita ja ravintoloita.Muita palveluja ovat langattomat Internet-yhteys, VIP lounge, pankki, posti ja vauvan / perheen huone. Lähin hotellit, Vila Galé Santa Cruz Hotel Santa Catarina sijaitsee 5 km päässä Santa Cruz.