Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Evora

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Evora sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Evora miniopas

Autovuokraamo Evora
Autonvuokraus Evora

Evora on kaupunki Alenteja maakunnan takamailla.Evora on kyse. 120 km kaakkoon Lissabonissa vuonna Portugalissa. Yhteensä 45000 asukkaan kaupungissa asuvien (2001). Evora on suurin ja tärkein kaupungit Alentejo, ja tulee olemaan yksi Portugalin kauneimmista kaupungeista.

Evora vanha kaupunki on saatettu Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. On monia jäänteiden Roman ja arabian kertaa. Nähtävyyksiä, temppeli Diana 100 – tai 200-numeroon. Cathedral, alun perin Rooman kirkon 1100, palautettiin vuonna goottilainen tyyli noin 1400 ja on nyt Portugalin suurin goottilainen kirkko. Kirkko São Franciscon pidetään yhtenä kauneimmista maassa, ja kappeli kirkon Capela dos ossos on koristeltu luita ca.5000 luurankoa. Evora on myös museo, jossa roomalainen kokoelma, mukaan lukien taidemuseot

Lähin lentokenttä on Lissabonin Aeroporto da Portela, 110 mailin päässä.