Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lagos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lagos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lagos miniopas

Autovuokraamo Lagos
Autonvuokraus Lagos – Kuva: © Georges Jansoone

Lagos on pieni kaupunki Algarvessa, suulla joki Besafrim. 27000 ihmistä asuu kunnassa Algarvessa. Itse kaupungissa asuu 18000 asukasta.

Lagos on ikivanha merenkulun kaupunki, joka juontaa juurensa 2000 vuotta ajassa. Kaupunki on nykyisin tärkeä turistikaupunkiin useita arkkitehtonisia merkkejä rikkaasta menneisyydestä. Lagos oli roomalainen Lacobriga, ja edelleen Rooman kaupungin muuria. Yksi rakennuksista vuodelta 1445 ja on ensimmäinen rakennus, jota käytettiin orjatorin. 14 – ja 1500-luvulla oli Lagos lähtökohta useiden löytöretket, ja oli tuonnin orja satamaliikenteen. Kulta kirkko Santo Antonio on pieni kotiseutumuseo. Itä kaupungin joen Meia Praia pitkiä hiekkarantoja. On myös vilkas yöelämä.

Vaikka Lagos on pieni lentokenttä, Aeródromo Municipal Brigadeiro Costa Franco, Faron lentokentälle on 80 km päässä parempi.