Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Funchal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Funchal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Funchal miniopas

Autovuokraamo Funchal

Autonvuokraus Funchal

Funchal on Madeiran pääkaupunki ja sijaitsee saaren etelärannikolla. Sisältää lähiöissä asuu 125000 asukasta kaupunki Atlantin. Funchal on vilkas satama vievät viini, kirjontaa ja hedelmiä. Lisäksi kaupunki on suuri satama puhelut risteilyaluksiin. Ratkaisussa sijaitsee vuoristossa, jotka saavuttavat 1200 metrin korkeuteen.

F unchal on suosittu turistikohde.Madeiran kasvitieteellinen puutarha, Jardins Botânico da Madeira, on enemmän kuin 2000 kasveille. Tämä on yksi Madeiran tärkeimmistä nähtävyyksistä. Santa Clara luostari, Convento da Santa Clara, 1500-luvulla on kansallinen muistomerkki. Vanhakaupunki kapeita mukulakivikatuja, hallitsee katedraali 1400-luvulta peräisin. Noin 600 metriä Funchalin sijaitsee kirkon Nossa Senhora dobbeltspirede do Monten 1700-luvulta. Sieltä kuuluisa ratsastaa alas kaduilla Madeiran paju kelkat. On Palheiro golfkenttä, turistit voivat nauttia golfia.

Funchal , joka tunnetaan myös nimellä Madeiran kansainvälinen / Santa Catarina / Funchal sijaitsee Santa Cruz, 12 km koilliseen kaupungin.

Suomi