Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Estremoz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Estremoz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Estremoz miniopas

Autovuokraamo Estremoz
Autonvuokraus Estremoz

Estremoz on pieni kaupunki Alentejon alueella, jossa 8000 asukasta.

Kaupunki on tunnettu yhtenä kolmesta suuresta marmori kaupungit piirin, ja se ei ole yllättävää, että monet rakennukset ovat valkoista marmoria. Tämä sisältääKaupungin linna, Pousada, museo ja myös jalkakäytävät ja portaat on suunniteltu marmoria.Marmori on käytetty antiikin ajoista lähtien materiaalina kuvanveiston ja arkkitehtuurin. Niistä kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Vanhakaupunki, Centro Historico, jos löydämme Paco de Audiencia kuningas Dinis audiensrom peräisin 1400-luvulta.Luostari, Congregados de S. Filipe de Neri päässä 17 1800 sijaitsee Estremoz. Kaupunginmuseo on useita arkeologisia löytöjä sekä ainutlaatuinen kokoelma 1700 – ja 1800-outoa savea hahmoja. Kaupunki on myös tunnettu alus muotoja savesta. Sunnuntaisin siellä on suuret markkinat sekä kirppujen ja tuoreita maataloustuotteita.

L isboas Aeroporto da Portela sijaitsee 134 km päässä Estremoz.