Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Almada

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Almada sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Almada miniopas

Autovuokraamo Almada
Autonvuokraus Almada

Almada on kaupungin eteläpuolella Lissabonin joen Tejo.165000 asukkaat asuvat kunnassa, jotka ovat asuin-ja teollisuusalueet lähiössä Lissabonin. Almada on kytketty sillan yli joen Lissaboniin. Vuodesta pääsatama Cacilhas on vene Lissaboniin.

Etelässä sillan päässä on Kristus-patsas Katso Christo Rei, joka rakennettiin vuonna 1959. Almada on joitakin parhaista näkymät yli Lissabonin: Kristus-patsas, linna ja köysirata, joka menee Boca do Vento. Aiemmin Almada, suosittu kohde tuomioistuimen, joka määräsi valtio rakentaa lisää asuntoja, jotka ovat vielä hyvin säilynyt alueella. Almada on oma elämänsä, ja on kaupunki itsessään, riippumatta Lissabon. Tässä on teatterin festivaali pino. Costa da Caparica, pitkät hiekkarannat ovat osa kunnan. Kaupungin ruokaa on myös syytä mainita, erityisesti kalastusoikeuksia caldeirada.

Lennot Lissabon Aeroporto da Portela, joka sijaitsee yksitoista km päässä Almada.