Autovuokraamo Alankomaat

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alankomaat

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alankomaat sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alankomaat miniopas

Alankomaat

Autonvuokraus Alankomaat

Länsi-Euroopan valtioiden rajojen Alankomaat idässä Saksan ja etelään Belgia .Muualla maassa koostuu rannikkoalueiden Atlantin. Alankomaat asukasluku on 16,8 miljoonaa ja pinta-ala 41526 km2. ).Muuten saaret Aruban ja Alankomaiden Antillien Karibianmerellä osana mitä on virallisesti kutsutaan Alankomaiden kuningaskunnan.

Maisema on enimmäkseen hyvin tasainen, n.. puoli on pienempi kuin 1 m. – ja itse asiassa peräti 38% maan kokonaispinta-alasta merenpinnan alapuolella. Tämä on mahdollista laajan järjestelmän patojen ja levees. Alankomaat on muuten hallitsee kolme suurta jokea Rein (Rijn), Waal ja Maas – plus verkosto sivujokien suisto alueilla.

Muodollinen pääkaupunki on Amsterdam, sen 745000 asukasta (1,5 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla) on myös maan suurin kaupunki. Hallitukselle ja parlamentille, kuitenkin Haagin – joka yhdessä tärkeä satamakaupunki Rotterdam kattaa pääkaupunkiseudun yhteensä noin 3,3 miljoonaa ihmistä.

Alankomaiden rannikon ilmastoon, jossa kesät ovat suhteellisen viileä ja talvet leutoja.

Hollannin kansainvälinen päälentokenttä – Schipholin lentokenttä sijaitsee 18 km lounaaseen Amsterdam , on Euroopan 4 vilkkain.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus useimmissa kaupungeissa Alankomaissa ja kaikilla tärkeimmillä lentoasemilla. Kokeile hakukonetta ja olla yllättynyt alhaiset hinnat autovuokraamojen.

Suomi