Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Hilversum

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hilversum sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hilversum miniopas

Autovuokraamo Hilversum

Autonvuokraus Hilversum

Hilversum on kaupunki 25 km kaakkoon Amsterdam Noord-Holland maakunnassa.Kaupunki sijaitsee kauniin metsän ja meren alueen Het Gooi ja on 100000 asukasta.

Kaupunki, joka kerran oli kutsuttu Garden Amsterdam tarjoaa erinomaiset edellytykset pyöräilijöille ja vaeltajille, jotka haluavat tutustua kanerva-ja metsäalueiden noin Hilversum.Vuonna 2006 avattu alue Zanderij Crailo, suuri luonnollinen alue, joka liittyy Spanderswoud metsää. Tässä on pyörä-ja kävelyreittejä alueella, joka on yksi Hollannin suurimmista luonnonalueita. Kaupunki on kuuluisa myös moderni arkkitehtuuri, Tower Hall Hilversum on ehkä erikoisin. Hall Hilversum mukaan arkkitehtuuri kirjat oppikirjat   Dudok johtava työtä.Hilversum on keskellä Hollannin radio-ja tv-alan. Kaupungissa on instituutin ja Ääni ja maan televisio-ja radio-arkistot.

Schiphol Air Haven vuonna Amsterdamissa on lähin lentokenttä 30 km etelään Hilversum

Suomi