Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Venlo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venlo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venlo miniopas

Autovuokraamo Venlo
Autonvuokraus Venlo

Venlo on kaupunki Maas-joen itäpuolella Eindhoven. Kaupunki sijaitsee kaakkoon Alankomaiden rajan Saksassa. 92000 asukkaat asuvat kaupungin Limburg maakunnassa (2005).

Venlo on ehkä parhaiten tunnettu Venlo-tapaus, tapahtuma toisen maailmansodan aikana paljastui, että Britannian yhteydessä murhayritys Hitleriä vastaan on Burgerbraukeller. Venlo oli tärkeä kauppapaikka joen Maas Rooman aikoina. Kaupungista tuli kaupunki 1343 ja 1364 oli Ranskassa. Kaupungissa on useita kauniita keskiaikaisia rakennuksia, kuten Pyhän Martin kirkko ja kaupungintalo. Muita nähtävyyksiä ovat Maasport teatteri, museo, Limburg ja Van Bommel. Helmikuussa pitää kaupungin, joka vuonna 2003 valittiin Euroopan eniten vihreä kaupunki, karnevaali, ja elokuussa järjestetään kesäjuhla, Zomerparkfeest Venlo suurin puisto, nelipäiväinen festivaali musiikkia, elokuvia, tanssia, taidetta, muun muassa

Dusseldorf Airport on 42 km päässä kaupungin Venlo.