Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arnhem

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arnhem sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arnhem miniopas

Autovuokraamo Arnhem
Autonvuokraus Arnhem

Arnheim sijaitsee Rein-joen, noin 114 km itään Rotterdam. Arnheim on pääkaupunki Gelderlandin maakunnassa. 143000 asukkaat asuvat kaupungin kanssa lähiöissä 315000 hollanti asua täällä.

Arnheim mainittiin ensimmäistä kertaa 893 ja oli Ranskassa 1440 Arnheim on ehkä parhaiten tunnetaan 2 Maailmansotaa, kun liittoutuneiden joukot saapuivat lentokoneella, yritti tarttua sillan Reinin yli, ilman menestystä. 7000 miestä menetettiin taistelujen aikana ja junat jo syyskuussa 1944 Arnheim toiminnassa. Arnheim on useita museoita ja vanhoja rakennuksia: raatihuone vuodesta 1540, protestanttinen Grote Kerkes 1500-luvulla, ja katolinen kirkko 1422 Tämä on myös Zoo Burgers eläintarha, ulkoilmamuseo, vesi museo ja nykytaiteen museo, mainitakseni joitakin kaupungin nähtävyyksiä.

Eindhovenin lentokenttä sijaitsee 70 kilometrin päässä Arnheim.