Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rotterdam Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rotterdam Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rotterdam Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Rotterdam Lentokenttä
Autonvuokraus Rotterdam Lentokenttä

Rotterdam – Haagin Airport (RTM) sijaitsee 8 km luoteeseen Rotterdam ja 25 km kaakkoon Haagin. Lentokenttäkuljetus kulkee lentoaseman ja Rotterdamissa.Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Hertz, Sixt, Europcar ja Avis.

Rotterdamin lentokenttä on kolmanneksi suurin lentokenttä Alankomaissa ja vuonna 2007 oli 1.150.400 matkustajat lentoasemalla.Transavia.com on yhtiö, joka lentää eniten kohteisiin Euroopassa.

Lentokentällä on ravintola ja kahvila, puhumattakaan baari ja ulkoterassi. Muita palveluja ovat tax-free, langaton internetyhteys, ATM, vauvanhoitohuoneita, konferenssikeskus ja matkatoimisto. Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel sijaitsee lentokentällä.