Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Zwolle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zwolle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zwolle miniopas

Autovuokraamo Zwolle

Autonvuokraus Zwolle

Zwolle sijaitsee 80 km koilliseen Amsterdamissa ja on maakunnan pääkaupunki ja Overijssel Alankomaat .Sen nimi tarkoittaa mäkeä, ja se on välillä neljän joen kaupungin ympärillä Ijssen, Aa, Zwarte Vesi ja Vecht. 118000 asukasta Zwolle (2008).

Zwolle on elänyt aina kivikaudelta lähtien. Se mainitaan ensimmäisen kerran 1040, kun kirkko Pyhän Mikaelin, joka on edelleen olemassa, on rakennettu. Zwolle sai kaupungin aseman vuonna 1230 ja liittyi hansaliittoa vuonna 1294. Kaupungissa on useita historiallisia rakennuksia. Jotkut näistä ovat suuria kirkko kuuluisine urut, ja Our Lady kirkon Onze Lieve Vrouwerkerk ja 91 metriä korkea torni, niin 1400-luvulla. Toinen nähtävyys on Byporten Sassenpoort sen neljä tornia, ja bymuseeet. Aivan Zwolle on Weerribben National Park ja ympäröiville metsäalueille Ommen sopii hyvin pyöräilyyn.

Amsterdamin Schiphol Air Haven on 123 kilometrin päässä keskustasta Zwolle.

Suomi