Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Almere

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Almere sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Almere miniopas

Autonvuokraus Almere

Autonvuokraus Almere

 Almere on kyse. 30 km itään Amsterdam , Länsi Flevolandissa.Elämme 165000 asukasta. Almere on suurin kunta Flevolandin ja seitsemänneksi suurin jaAlankomaissa .Sieltä lautalla Huizen.

Almere on suhteellisen uusi kaupunki. Ensimmäinen talo valmistui vuonna 1976. Almere on nähtävyyksiä, että Casler (Centre for Architecture, kaupungin rakennus-ja maisema Almere), näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia. Nykytaiteen museo Paviljoen Ne ovat myös täällä. Vierailijat voivat tehdä ostoksia Almere-Stad, tai vierailla lähistön rannat.

Almere on kyse. 19 km päässä Amsterdamin Schipholin lentokentälle

Suomi