Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Amsterdam Schiphol Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amsterdam Schiphol Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amsterdam Schiphol Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Amsterdam Schiphol Lentokenttä
Autonvuokraus Amsterdam Schiphol Lentokenttä

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) on suurin lentokenttä Alankomaissa.  Lentokenttä sijaitsee noin. 9 km luoteeseen Amsterdamissa tai noin. 20 minuutin ajomatkan päässä pääkaupungista.Amsterdam Airport Schiphol pidetään matkustaja-ystävällinen lentokenttä, ja on yksi neljästä lentokentistä maailman neljä tähteä mukaan Skytrax luokitusjärjestelmä.

Jotkut lentoyhtiöt ovat pääkonttori täällä ovat KLM, Arkefly, Transavian ja Martinairin. Lisää halpalentoyhtiö reittejä aiemmin tarjottu Schiphol, mutta koska korkeat kustannukset, monet päättivät siirtyä pienempiin lähellä lentokenttää.

Schipholin laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja, erityisesti kosmetiikan ja elektroniikan. Lentoasema on myös erilaisia palveluja, kuten hieronta tuolit, itsepalvelu check-in, langaton internetyhteys ja kasino. Schiphol on myös useita tarkastella aloilla Polderbaan kiitotien ja Panoramaterras sijaitsevat katolla.