Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Groningen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Groningen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Groningen miniopas

Autovuokraamo Groningen
Autonvuokraus Groningen

Groningen on Alankomaiden seitsemänneksi suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Aa ja Hunza maakunnassa sama nimi, maan pohjoisosassa. Groningen kanava näiden yhteydessä Delfzijlin ja Harlingen. Se on tärkein kauppa kaupunki Pohjois- Alankomaissa ja on 180000 asukasta.

Groningen oli ensimmäinen kuvattu 1000-luvulla. Kaupunki oli Berliinissä 1282 ja on tänään universitetsby.1536 kaupunki joutui Charles 5 ja 1580 espanjalaiset otti Groningen, ennen kuin se toistetaan mennessä Morits Orangen vuonna 1594. Vanha kaupunki, jota ympäröivät kanavat. Tässä on goottilainen Pyhän Martin kirkko 1400 ja raatihuone 1800-luvulta. Museeet vihreä on yksi moderneja rakennuksia, suunnitellut Alessandro Mendini. Groningen on myös merimuseo ja teatteri bl.ai sekä vilkas yöelämä.

Groningen Airport Eelde on kymmenen kilometriä etelään kaupungin Groningen.